Màster en Animació 2D

Preu:

0

Característiques del curs

  • Durada del curs 700 hores
  • Prerequisits
  • Inici del Curs 09/30/2019
  • Horari: Dilluns a divendres (10h a 14h)
  • Matrícula: 450€
  • Preu: 380€/mes

Descripció

El sector de l’animació viu un moment de constant creixement. A més dels mitjans tradicionals cal tenir molt en compte plataformes de continguts en streaming com Netflix, HBO, Amazon o Diseny+. Totes elles, i els estudis que les proveeixen, requereixen il·lustradors especialitzats en la creació dels continguts per les seves sèries de televisió, llargmetratges, animacions publicitàries i altres continguts multimèdia com videojocs 2D.

El MÀSTER EN ANIMACIÓ 2D de la nostra escola capacita els alumnes per accedir al mercat laboral com artistes 2D en qualsevol producció d’animació totalment professional.

Això passa sens dubte pel perfeccionament de les tècniques de dibuix, color, la seva correcta aplicació a l’animació i el rigging final. Utilitzant, per descomptat, les tècniques habituals dels estudis i productores de cinema i televisió de tot el món.


Metodologia

És un curs 100% pràctic, on la millora i coneixements s’adquireixen de forma lineal, durant el procés de creació d’un curtmetratge d’animació 2D.

Acompanyats d’experimentats especialistes del sector, el curs transcorre seguint el mateix ordre de producció i metodologia que es segueix en l’àmbit professional. Des de la concepció de la idea i desenvolupament del guió cinematogràfic, passant per la creació de personatges, storyboard, visual development, concept art i arribant a la pròpia animació i postproducció del projecte.

El curs acaba amb la finalització del curtmetratge, el qual els alumnes tenen l’autoria i l’escola com a productora executiva, promourà i exhibirà en diferents festivals i convencions del sector.

En els diferents mòduls s’organitzen grups de treball que han d’anar resolent els reptes que comporta cada etapa de la producció. A vegades mitjançant exercicis impulsats i supervisats pels professors, i en altres ocasions treballant de forma autònoma seguint la metodologia pedagògica LEARNING BY DOING.

LEARNING BY DOING és un mètode de formació original de l’escola finlandesa d’emprenedoria Team Academy que, gràcies al seu gran èxit, ha estat posteriorment adoptat per alguns dels més importants centres de negoci de tot el món.

Aquest mètode consisteix, entre altres coses, en ensenyar creant una rèplica de l’àmbit laboral en l’àmbit pedagògic. D’aquesta manera, l’alumne aprèn sobre la base de l’experiència que obté buscant fórmules creatives per desenvolupar els projectes i analitzant posteriorment amb els professors els errors lògics que hagi comès.

A IBOIX Escola, tots els professors són professionals en actiu i amb una reconeguda experiència en el sector.


Tecnologia i recursos

Una de les coses que fa diferent IBOIX respecte a altres centres formatius d’estudis són els recursos que posem a l’abast dels nostres alumnes i que al costat d’un mètode d’aprenentatge intensiu, ens permet transformar a estudiants en animadors de primer nivell en els terminis més curts.

Cada alumne compta des del primer dia amb un espai fix de treball, un ordinador Apple Mac Pro amb el programari professional més avançat i d’una tauleta gràfica interactiva de 22 polzades. Això vol dir que no hauran de fer cap inversió personal en maquinari o programari per adquirir els coneixements del màster.

A més, a IBOIX Escola hem creat un entorn de treball molt similar al dels estudis professionals. Això vol dir que comptem amb cadires ergonòmiques especials per a usos intensius, una il·luminació específica per a evitar qualsevol reflex en les pantalles i altres comoditats per treure el màxim rendiment del MÀSTER EN ANIMACIÓ 2D.


Sortides professionals

El sector dels continguts evoluciona ràpidament i es multipliquen les sortides professionals. Algunes de les més habituals són:

• Artista Animador 2D
• Productor de continguts audiovisuals
• Productor d’efectes visuals
• Director i tècnic d’art, fotografia i il·luminació digital
Concept Artist
• Dissenyador de textures
• Desenvolupador de personatges i rigger
• Especialista en CGI i processat d’imatge
Licensing & branding manager
• Dissenyador i gestor de continguts audiovisuals per a màrqueting i comunicació
• Editor i productor de vídeo en cinema i TV


Accés

Els alumnes que hagin cursat la Diplomatura en Il·lustració a IBOIX Escola tenen accés directe al MÀSTER EN ANIMACIÓ. A més, reconeixem l’esforç de l’alumne/a més brillant de la Diplomatura en Il·lustració amb una beca que cobreix el 100% del màster.

Els alumnes que vulguin accedir sense haver fet els dos cursos de la Diplomatura hauran de presentar el seu portfoli i realitzar una prova d’accés.

L’edat mínima per cursar aquest MÀSTER EN ANIMACIÓ és de 18 anys.


Horaris i lloc

De dilluns a divendres de 10h a 14h
Del 30 de setembre de 2019 a 19 de juny de 2020
IBOIX Escola. Francesc Macià 65-67 de Granollers. A 5 minuts de l’estació de RENFE Granollers-Centre.


Preu

Matrícula de 450€ + Mensualitat de 380€

VULL MÉS INFORMACIÓ