IL·LUSTRACIÓ DIGITAL

Descripció

T’agrada dibuixar? Vols aprendre a fer-ho amb les mateixes eines que s’utilitzen als estudis professionals? O t’interessa millorar la teva tècnica?

No cal que busquis més. A IBOIX Escola tenim cursos i tallers per a tots els nivells a partir de 12 anys. Els nostres professors t’ensenyaran a utilitzar les eines tecnològiques que fan servir els il·lustradors professionals, coneixeràs les tècniques i els trucs més sorprenents, i obtindràs uns resultats impressionants amb molt poc de temps.

 

TROBA EL TEU CURS

JUNIOR

Dimarts, de 17.30h a 20h.

Per nens i nenes de 12 a 15 anys. És el curs d’iniciació a la il·lustració digital. Els nostres alumnes aprenen la tècnica artística utilitzant els mateixos ordinadors, tauletes i software que fan servir els il·lustradors professionals. Se’ls introdueix a aspectes com el disseny de personatges, composició, perspectiva, tècniques de color… Les explicacions dels professors es combinen amb molts exercicis pràctics i amb un seguiment individualitzat de cada alumne.

Preu: 120€ matrícula + mensualitat de 90€

JUNIOR PLUS

Dijous, de 17.30h a 20h.

Per nois i noies de 12 a 15 anys que ja tenen un nivell bàsic d’il·lustració o que han fet el curs JUNIOR.  En aquest curs s’augmenta el nivell d’exigència i ensenyem a dissenyar personatges correctament, introduïm l’alumne al món de l’animació 2D, expliquem tècniques de concept art i millorem els coneixements de composició d’escenes, perspectiva i tècniques de color. És un curs òptim per consolidar els coneixements i millorar la tècnica d’il·lustració digital.

Preu: 120€ matrícula + mensualitat de 120€

ADULTS

Divendres, de 17h a 20h.

A partir de 16 anys. Aquest curs serveix per aprendre a explotar la creativitat i perfeccionar les tècniques de dibuix mitjançant les eines que utilitzen els estudis professionals. Els alumnes descobriran, de forma intuïtiva, pinzells, capes, textures, paletes de colors  i aprendran a utilitzar-los simulant el comportament i l’aparença de les tècniques tradicionals de la il·lustració.

Preu: 250€ matrícula + mensualitat de 180€

WORKSHOPS

Dissabtes, de 10h a 13h.

És un format diferent de tots els altres. A banda d’algunes classes impartides pels professors de l’escola, durant el curs organitzarem diferents workshops amb artistes convidats. Cada artista compartirà amb els alumnes els seus sistemes de treball i la seva tècnica. I, a més, centrarà el workshop en un tema monogràfic del qual n’és especialista. L’últim dissabte de cada workshop inclou, al final, un Meet&Greet amb l’artista convidat per poder comentar personalment amb l’artista el portfoli personal de l’alumne així com qualsevol aspecte sobre treballs realitzats a l’escola o projectes futurs.

Preu: A consultar


Professors principals

  • El director de l’Escola i de l’Estudi IBOIX. Acumula una gran experiència en el negoci de la il·lustració professional.

  • Un dels grans artistes actuals, amb àmplia experiència en il·lustració comercial i en la indústria nord-americana del còmic. Molt per aprendre a les seves classes.

  • Reconegut especialista en dibuix editorial. És el responsable dels encàrrecs més exigents que rebem al nostre estudi d’il·lustració i un gran professor.

  • Jove talent especialista en còmic i disseny de personatges. Combina una gran experiència tant amb il·lustració com en docència.

  • La Clàudia és una dibuixant i animadora 2D que ja acumula una trajectòria destacada en el sector. Destaca especialment per la seva capacitat d’adaptació a les exigències de cada projecte. A l’escola ensenya storyboard i animació.

VULL MÉS INFORMACIÓ