LA NOSTRA ESCOLA

L’experiència més positiva

A IBOIX abans de ser escola hem estat (i encara som) estudi de disseny professional. Treballem per editorials i agències de publicitat d’arreu del món.

Tota aquesta experiència ens fa conèixer millor que cap altre centre de formació què demana el mercat de la il·lustració. Sabem com preparar als professionals per què puguin guanyar-se la vida amb allò que més els agrada: dibuixar.

I també sabem que per obtenir bons resultats és imprescindible treballar en un entorn òptim. Per això oferim unes instal·lacions de primer nivell, amb el mobiliari i la il·luminació adient i amb el mateix material tecnològic que s’utilitza als estudis professionals.

Et convidem a què t’acostis a l’escola i ho comprovis personalment. Estarem encantats d’ensenyar-te el lloc on et formaràs.

EL NOSTRE MÈTODE

Aprèn com un professional del dibuix

Una de les coses que ens fa diferents a la resta d’escoles d’il·lustració és el mètode d’aprenentatge que apliquem. A IBOIX utilitzem la metodologia learning by doing, original de l’escola finlandesa Team Academy i que ha estat adoptada per prestigioses organitzacions de tot el món.

Aquest mètode de formació consisteix en aprendre creant una rèplica de l’àmbit laboral en l’àmbit pedagògic. D’aquesta manera l’alumne aprèn sobre la base de l’experiència que obté desenvolupant projectes plantejats pels professors. A partir de la seva experiència assimila els continguts i les metodologies de treball que li capacitaran com a professional posteriorment.

A l’escola vam crear un entorn 100% pràctic en el qual els alumnes poden cometre els errors normals fruit de la inexperiència, però sense la pressió d’estar treballant per a un client. A més, el professor també modifica el seu paper, esdevenint un classroom manager que ajuda els alumnes en el seu procés de formació i en la superació dels reptes permanents que es plantegen a l’aula.

El nostre estil es basa en la professionalització i en el resultat però també en el tracte familiar i proper. Apostem per combinar l’exigència amb el bon ambient de treball i per aconseguir un únic objectiu: desenvolupar les habilitats artístiques dels nostres alumnes perquè puguin treure-li un rendiment econòmic. Si ells s’esforcen, nosaltres garantim els resultats.

LA NOSTRA FÓRMULA

Aprendre a IBOIX és diferent. Descobreix perquè.
LEARNING BY DOING
Hem creat una rèplica de l'àmbit laboral perquè agafis experiència sense por a equivocar-te
EINES ADEQUADES
Els il·lustradors professionals treballen amb les mateixes eines que tindrà cada alumne del centre
PROFESSORS BRILLANTS
El nostre equip està format per grans dibuixants que compartiran amb els alumnes els seus mètodes de treball
TREBALLS REALS
Volem que a l'escola es treballi com a l'estudi. Per això, els exercicis són exemples d'encàrrecs reals de clients

l'escola en números

9

CURSOS ANUALS

1400

HORES DE FORMACIÓ DISPONIBLES

121

ALUMNES INSCRITS

12

PROFESSORS